Ett eget utrymme för varje användare
Administration
Bjud in medarbetare och hantera vem som får skapa egna tankekartor.
Kontrollerar behörighet…
Bjud in en medarbetare
Skapa kontot och kopiera den personliga startlänken. Skicka den via Teams eller din vanliga mejl.
Användare
Spärrade konton kan inte logga in. Deras delningslänkar är pausade tills kontot aktiveras igen. Kartorna bevaras. Administrationsvyn visar inte kartornas innehåll.